szolnok

2019.05.10. 19:33

Egészség fórumot tartanak a megyeszékhelyen

Ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, kiállítókkal, előadásokkal, bemutatókkal, gyermek foglalkoztatókkal, és közös mozgással várják az érdeklődőket május 11-én, Szolnokon.

házsé/szoljon.hu

A délelőtt folyamán a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának Campusán tartják a különböző előadásokat.

09:10-09:30: Dr. Bendó Mihály SBO osztályvezető főorvos: A sürgősségi betegellátás

09:30-09:50: Dr Kudrjavcev Anatolij angiológus főorvos: Az érszűkület – a szűrővizsgálatok jelentősége

09:50-10:10: Bencsik Nikolett: Méhészeti termékek gyógyhatása

10:10-10:30: Kolozsvári Katalin, SZVÓ – szakvizsgázott pedagógus gyógypedagógiai szakértő és pszichopedagógia szakos gyógypedagógiai tanár, mesterpedagógus, meseterapeuta: Miért fontosak a mesék életünkben?

10:30-10:50: Fehér Zsolt zászlós MH 86. Szolnok Helikopter Bázis: A légi kutató-mentő szolgálat szerepe, feladatai Magyarországon.

10:50-11:10: Dr. Joó Péter orvos őrnagy, MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár Egészségügyi Központ, központparancsnok: A harctéri sebesültellátók szerepe a MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandárnál

11:10-11:30: Dr. Sütőné Dr. Miló Krisztina Vitalitas Praxisközösség szakmai vezető: Védőoltásokkal az egészségünkért

11:30-11:50: Király Ibolya Széchenyi Praxisközösség Népegészségügyi koordinátora: Egészségfejlesztés a praxisközösségekben

Az elődadások mellett többféle stand is várja majd a látogatókat, melyek egész nap az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Lesz detetikai tanácsadás, korszerű táplálkozás, gyógytorna, egészségügyi tudatosság mintakurzus, újraélesztés, légi kutató-mentő szolgálat, harctérisebesültellátás, agyagozás, meseterápia, páncélozott mentőautó, és a mentési eszközökkel is megismerkedhetnek az arra járók.

A nap folyamán ingyenes egészségmegőrző programok, szűrővizsgálatok is lesznek. Mint például bőrgyógyászat, hallásvizsgálat, vérnyomás mérés, vércukor és koleszterinszint meghatározás, de a látásélességüket is ellenőriztethetik a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában