SZOLNOK

2019.05.18. 14:30

Ismét Európa legnagyobb ökojátszótere ad helyet a Palacsintafesztiválnak

Oviskorúaknak palacsintát tízóraizni, maga a mennyország. Ha ez így van, akkor a Nefag Kaán Károly úti ökojátszótere pénteken délelőtt paradicsomi állapotokat idézett.

Mészáros Géza

Fotó: Mészáros János

A reggeli kapunyitást követően az Apacuka Zenekar koncertje több száz – az önkormányzat hagyományos támogatása révén minden városi tagovit érintő – gyermeket mozgatott és kacagtatott meg.

A Szolnoki Palacsintafesztivál pénteki, első napján a tavalyi év legjobb magyar előadójának választott Follow The Flow együttes nyitotta meg a koncertek sorozatát. Őket követte este a hazai hiphop fenegyereke, Majka.

A rendezvény második napján, szombaton 16 órától a gyermekek, szülők és nagyszülők kedvence, Halász Judit, este pedig a Bagossy Brothers Company, később a Punnany Massif ad élő koncertet a nagyszínpadon.

Vasárnapra marad újra az Apacuka, illetve a Holdonmacska együttes, végül a Kifli és az Alma zenekarok lesznek körítések az édes és sós ízesítésű palacsintákhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában