Törökszentmiklós

2019.05.21. 09:23

Két tüntetést is tartanak kedden Miklóson

Lemondott az európai parlamenti választási kampányban listavezetőként őt megillető mentelmi jogáról Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője – adta hírül a párt vasárnap kiadott közleménye.

Molnár-Révész Erika

A politikus azután döntött így, hogy a rendőrség eljárást indított ellene a törökszentmiklósi demonstrációval összefüggésben. Mindeközben kiderült, hogy – mivel gyűlöletkeltőnek tartják Toroczkaiék megmozdulását – a Momentum Mozgalom szintén mára ellendemonstrációt hirdetett a városban, „Elég a gyűlöletből!” címmel.

Alaposan felborzolta tehát a kedélyeket a Mi Hazánk Mozgalom által bejelentett, majd kétszer betiltott, végül bizonyos feltételek mellett engedélyezett, kedd esti törökszentmiklósi erődemonstráció.

A rendőrség kétszer is megtiltotta a korábbi Magyar Gárdához hasonló, Nemzeti Légióval közösen tartandó felvonulást a főtéren, a statikus, vagyis az egy helyben való tiltakozást viszont végül tudomásul vette. Ennek ellenére Toroczkaiék nem mondtak le a felvonulásról sem, a párt a tiltás miatt bírósághoz fordult.

Az esti órákban keresse fel hírportálunkat, hogy nyomon követhesse a tüntetések kimenetelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában