Galériával

2019.06.27. 10:00

Hat belterületi út kapott új burkolatot Tiszafüreden

Négyszáz millió forintból valósult meg az elmúlt évek egyik legnagyobb infrastruktúra fejlesztése a városban. Július 26-án délután tartották a beruházás átadó ünnepségét.

Ujvári László

– Minden út az első lépéssel kezdődik, Tiszafüred már évekkel ezelőtt rálépett a fejlődés útjára – fogalmazott az átadó ünnepségen F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő.

Hangsúlyozta: hosszú út áll még a város előtt, de jó úton halad, hogy egy fejlett turisztikai régió méltó fővárosa legyen. Kormányzati döntés értelmében kapott a város négyszáz millió forintot infrastruktúra fejlesztésre.

Ebből valósult meg a régi szennyvízhálózat rekonstrukciója a belváros egy jelentős szakaszán, és ennek nyomán hat belterületi út kapott új burkolatot. Például a Fő út egy része, valamint az Igari, Arany János és Csillag utak. A forrásból jutott az örvényi Hunyadi út felújítására is.

Az ünnepélyes szalagátvágás után, a résztvevők megtekinthették a Tiszafüredi Óvodák és Bölcsőde éppen zajló felújítását, bővítését. A munka előrehaladott állapotban van, körülbelül hetven százalékos készültségi szinten áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában