PUSZTAMONOSTOR

2019.06.11. 16:26

Még Németországból is érkeztek a II. Lóerő Fesztiválra

A településen június elsején szervezték meg a II. Lóerő Fesztivált. A rendezvény adott helyet a II. Alfa Romeo Találkozónak a művelődési ház kertjében. A jó hangulatú, baráti rendezvényre nyolcvanhárom alfás érkezett az ország különböző pontjairól, valamint Szlovákiából és Németországból.

Illés Anita

Az autósok Pusztamonostorról átutaztak Jászberénybe, ahol dr. Szabó Tamás polgármester fogadta a csapatot. A fesztivált egyébként számos szórakoztató és kulturális program színesítette. Immár ötödik alkalommal szervezték meg a festőversenyt és művésztalálkozót, melyre ezúttal tizenhat jászsági alkotó érkezett.

A kísérő programok között volt állatsimogató, búcsúi mutatványos, kirakodóvásár, pónilovaglás, szkander­verseny, népi játszótér és íjászat is. A fesztivál részeként hirdették meg a kilencedik fogathajtó versenyt, de ez az időjárási viszonyok miatt elmaradt.

Így a fogatok versenyét majd egy másik időpontban szervezik meg. Az egész napos találkozó vidám, retró bulival ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában