GALÉRIÁVAL

2019.06.11. 11:29

Rengetegen voltak a X. Szolnoki Tuning Találkozón

A ragyogó, igazi nyárias időben megtartott jubileumi rendezvény számos programmal és különleges autócsodákkal várta az érdeklődőket szombaton, a Tiszaligetben. A látványos autómosás sem maradhatott el…

Czakó Nóra

A vállalkozó szelleműek különféle versenyeken mérethették meg magukat vagy a járgányukat, miközben a jó hangulatról DJ gondoskodott. Volt kipufogómérés, hangnyomás, gumihajítás és felnikitartás.

De ne higgyük, hogy csak a férfiak mérték össze erejüket és állóképességüket! A hölgyek, de még a fiatalok is versenybe szálltak. A találkozó leglátványosabb programja azonban kétségkívül a szexi autómosás volt, melyre rengetegen voltak kíváncsiak – nem csak a férfiak.

A rendezvényen a gyerekek is találtak maguknak elfoglaltságot, például a kreatív játszótéren. Azok pedig, akik nem akartak kimaradni a felnőttek bulijából, kisautóval furikáztak a Tiszaligetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában