GALÉRIÁVAL

2019.07.04. 11:30

Ünnepélyesen átadták az új tornapályát a berényi Y Ház udvarán

Az önkormányzat, több civil szervezet és vállalkozás támogatásával tornapálya épült az Y Ház udvarán, amit kedden ünnepélyes keretek között adtak át. Az összefogásnak köszönhetően a Yakuzák SE dojo-jában – ahol az Y Akadémia képzései zajlanak – most már az udvar is alkalmas a sportolásra.

Illés Anita

Az ünnepségen dr. Rédei István, a Yakuzák SE elnöke köszönetét fejezte ki mindenkinek, akik folyamatosan közreműködnek a sportolás megfelelő feltételeinek biztosításában, és ezúttal is segítették, hogy az Y Ház szabadtéri tornapályával bővüljön.

Az eseményen dr. Szabó Tamás polgármester köszöntőjében méltatta a Yakuzák SE eredményeit és gratulált az Európa-bajnoki sikereihez. Agócs Tibor szakmai vezető elmondta, hogy a jövőben szeretnének hatékonyan együtt dolgozni a Testnevelési Egyetemmel (TE). Terveik szerint őszre kidolgozzák, hogy az Y Akadémia az egyetem regionális oktatóközpontja legyen.

Dr. Rácz Levente, a TE tanszékvezetője szólt a közös munkáról. A köszöntők után a sportolók birtokba vehették a tornapályát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában