Ezen a napon

2019.07.28. 16:45

Ez történt a megyében az elmúlt 5 évben július 28-án

Tartottunk egy rövid szünetet, de most visszatérünk és ismét mutatunk 1-1 hírt az elmúlt évekből.

házsé/szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2018. 07. 28.

Szolnok az Észak-Alföld régió leggazdagabb települése

Nem meglepő módon Szolnok a leggazdagabb település szűkebb hazánkban, a megyeszékhely azonban az Észak-Alföld régió legtehetősebb városa címet is birtokolja. Ha kíváncsi, mennyi volt egy főre jutó nettó éves jövedelem, és melyik megyebeli település volt a legszegényebb, kattintson ide és olvassa el a cikk folytatását.

2017. 07. 28.

Kunszenti srác bizonyíthat a street workout világbajnokságon

A kunszentmártoni Papp Zsolt is képviselheti ­Magyarországot a hétvégi moszkvai street workout világbajnokságon. Ismeretes, hogy éppen ő és társai kezdeményezték, hogy Kunszentmártonban is építsenek egy street ­workout pályát. Hogy a pálya elkészült-e, azt ide kattintva elolvashatja.

 

2016. 07. 28.

Rákkeltő vegyületet találtak a Tiszában

Koncentráltan az emberi egészségre is veszélyes anyagot, ftalátot talált egy független laboratórium a Tiszában. A vegyületet pont a folyó műanyagszennyezésére figyelmet felhívó PET Kupa környezetvédelmi program keretében vett mintákból mutatták ki a vízből – adta hírül a Laboratorium.hu. De mi is ez az anyag, és miért rossz, ha élővizeinkbe kerül? Olvassal el itt.

 

2015. 07. 28.

A Barátok köztben vált ismertté a martfűi lány

A 27 éves martfűi Gonda Kata a népszerű magyar sorozat, a Barátok közt Noémijaként vált az ország ismert arcává. A sorozatba tizenkilenc éves korában válogatták be és bő egy évig alakította Lóránt Krisztina lányát a Mátyás király téren. Hogy hogyan kapta meg a szerepet és miket változtattak meg rajta, az itt, a teljes cikkből kiderül.

 

2014. 07. 28.

Tombolt a vihar a Tisza-tavon, kenusokat mentett egy rendőr

Telefonon kértek segítséget azok a kenusok, akikre lecsapott a vihar a Tisza-tavon a hétvégén. Két csapatot is ki kellett menteni. Ha ide kattint, elolvashatja a részleteket és egy videót is megnézhet a kenusok mentéséről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában