FRISSÍTVE

2019.07.20. 19:52

Látványos videókon mutatjuk, milyen volt a II. Garázs Fesztivál

A Tisza-parti Nyár rendezvénysorozat keretében megtartott II. Garage Fesztiválon gyermek motoros versenyt szervezett a sebesség legifjabb szerelmeseinek az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ július 20-án, Szolnokon. Aztán persze jöttek a „nagyok” is, meg egy olyan „Halálgömb Show”, amit a megyeszékhely helyben még nem is láthatott.

Szoljon.hu

Szombat délután különleges motorcsodák lepték el a szolnoki Pelikán Hotel melletti nagy parkolót. Az egynapos fesztivál gyermek motoros versennyel indult, szigorúan műanyag motorokkal.

Ezután a várva várt motoros felvonulás következett, de itt már nem műanyag játékokat láthattak az érdeklődők, hanem egy olyan motorgép-repertoárt, amiben minden stílus képviseltette magát a veterán gépektől elkezdve a legújabb technológiával ellátott fenevadakig.

Este hatkor pedig elérkezett a valószínűleg legtöbbek által várt, elmaradhatatlan Motoros Hölgyek Szépségversenye 0-tól 99 éves korig, majd Gombos Attila motoros kaszkadőr megdöbbentő könnyedséggel előadott, ám igen veszélyes „Halálgömb Show”-ján ámulhattak az érdeklődők. Ezt a produkciót a szolnokiak most láthatták először a megyeszékhelyen.

A programok után koncertekkel szórakoztatták a látogatókat, az elmúlt évtizedek legendás slágereit a Pedrofon és az Origo együttes hozta el, a sztárfellépő pedig az Emelet volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában