GALÉRIÁVAL

2019.08.05. 17:30

Bulihangulat volt a jászteleki falunapon

A Havas Boldogasszony tiszteletére szervezett búcsúhoz kapcsolódóan falunapot szerveztek vasárnap Jásztelken.

Illés Anita

Családias hangulat jellemezte a rendezvényt, ahol minden generáció megtalálhatta a számára legérdekesebb programot. Az esemény kora reggel horgászversennyel kezdődött a Nagypatkó Horgász Egyesület szervezésében.

Délután a megnyitót követő kulturális és szórakoztató műsorban a helyi közösségek hagyományőrző előadása mellett olyan országosan ismert énekesek is felléptek, mint Nótár Mary és Ábrahám. A bulihangulat este a HipHop Boyz Retro Show-val tovább folytatódott, majd a Hooligans együttes adott fergeteges koncertet.

A falunapon a veterán autók és motorok kiállításán sokan érdeklődtek a régi gépjárművek iránt. A szervezők ingyenes gyermekprogramokkal, így például póni lovaglással, hintózással, arcfestéssel várták a legkisebbeket. Az egésznapos búcsú és kirakodóvásár, a számos könnyűzenei program nemcsak a helyieket vonzotta a falunapra, hanem a környező településekről érkezőket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában