JÁSZKUNSÁG

2019.08.02. 14:00

Hónap végéig lehet voksolni a Prima díj jelöltjeire

Idén immár tizenötödik alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a megye legkiválóbbjai a szeptember 16-ára tervezett területi Prima gálán elismerésben részesüljenek.

Kovács Berta

Talán az elmúlt hetek forrósága, az üdülési szezon okolható, hogy az utóbbi időben kicsit visszaesett a szavazási kedv, pedig augusztus 31-ig még bárki leadhatja voksát a döntőbe jutott jelöltek valamelyikére, az Új Néplapban megjelenő szavazólapokon.

A VOSZ megyei szervezetei által létrehozott területi Prima díj megyénkben is évek óta az egyik legjelentősebb elismerés, melyet a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélnek oda a legkiválóbbaknak.

2019-ben Serfőző Simon, Mészáros István, Grint Vilmos, dr. Nagy Imre, Patay István, Csörgő Csaba, Tálas László, Vojvoda Dávid, valamint a Jászság Népi Együttes és az MH Szolnok Légierő Zenekar jutott a döntőbe. Közülük vajon ki veheti át a pénzjutalommal együtt a Prima díjat, illetve a közönségdíjat a szeptember 16-i nagyszabású gálán? Érdemes a hónap végéig szavazni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában