KENGYEL

2019.09.30. 06:58

Díjjal ismerték el munkájukat

Kitüntető díjakat adtak át a település falunapján.

Molnár-Révész Erika

A kitüntetettek Nagy Szilárd polgármesterrel (balról az első) a falunapi díjátadót követően

Forrás: Beküldött fotó

A Kengyel Községért-díj arany fokozatában részesült dr. Kozma Katalin, aki 2005 óta dolgozik a település gyermekorvosaként. A szülők bizalommal fordulnak hozzá problémáikkal, rendelési időn túl is kész segíteni. Munkája során fontosnak tartja a megelőzést, ezért szorgalmazza a védőoltások beadását.

Szintén az elismerés arany fokozatával tüntették ki Csibrány István helytörténet-kutatót, aki aktív résztevője a település kulturális életének. Számos helytörténeti, történelmi kutatással, egyesületek alapításával segíti a település múltjának feltárását, hagyományainak továbbélését.

A Kengyel Községért-díj ezüst fokozatában Medgyesné Csatos Klára részesült, aki a diploma megszerzése után, 1992-től dolgozik a település védőnőjeként. Munkáját lelkiismeretesen, nagy hozzáértéssel látja el. Jó a kapcsolata a szülőkkel, a gyermekekkel, az oktatási és szociális intézményekkel. Közreműködésével indult be a településen a lisztérzékeny gyermekek kiszűrése.

A kitüntetettek Nagy Szilárd polgármesterrel (balról az első) a falunapi díjátadót követően
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában