SZOLNOK

2019.09.29. 14:00

Parkolási bakik újratöltve: íme az új válogatás!

Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb fotók olvasóinktól, melyek a megyében történő szabálytalan parkolásokat örökítik meg. Szemfülességüket ezúton is nagyon köszönjük! Összegyűlt hát egy vadiúj csokorra való kép, mutatjuk is.

Szoljon.hu

Az első fotó a szolnoki Széchenyi városrészben készült, a Lovas István utcában.

Fotó: Beküldött fotó

A sofőrt nyilván nem zavarja, hogy az estére hazaérkező lakók az ilyen és hasonló szabálytalan parkolások miatt még kevesebb eséllyel találnak maguknak parkolóhelyet...

A következő kép a Felső Szandai rét egyik parkolójában készült.

Fotó: Beküldött fotó

Nos, igen, csupán egy keskeny kis sáv lett kijelölve a gyalogosok biztonságos közlekedésére, de ennek a Fordnak sikerült azt is elfoglalnia. Talán nem volt egyértelmű, hogy az a kicsi terület egyáltalán nem a kisautóknak van fenntartva.

Harmadik képünk a szolnoki Bercsényi utcában készült.

Forrás: Beküldött fotó

Ehhez nincs is hozzáfűzni valónk. Van, aki megteszi és van, aki nem. Aztán van, akit megbüntetnek a szabálytalanságért, és olyan is, akit nem.

A egyedik és utolsó fotónkon látható parkolási incidenst egyszerűen nem sikerült megfejtenünk.

Fotó: Beküldött fotók

Ha van ötletük, írják meg bátran!

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában