galériával/videóval

2019.09.14. 19:48

Szivárványszínű futók lepték el Szolnokot

Hazánkban immár hatodik alkalommal rendezték meg a The Color Run futást, melyet csak úgy emlegetnek, mint a világ egyik legszínesebb 5 kilométeres futófesztiválját. Szombaton Szolnokra érkezett a színes esemény.

házsé/szoljon.hu

Fotó: Csabai István

Amerre a szem ellátott, mindenhol összefestékezett fehér pólós embereket lehetett látni. Kicsiket, nagyokat, de olyan is volt, aki a kutyáját is elvitte a sportfesztiválra. Az élményfutáson 5 kilométeres távot kellett teljesítenie az indulóknak, ám az idő egyáltalán nem volt fontos, a jó hangulat viszont annál inkább.

A szervezők nem csak a futókra gondoltak, hiszen a réten felállított kézműves sátor, a mezítlábas park, és focipálya mind-mind a kilátogatók szórakoztatására szolgált. Zenében sem volt hiány, egész nap dj szolgáltatta a kellemes muzsikát, délután pedig a Stereo 2.0 adott koncertet a jelenlévők nagy örömére. A rendezvény házigadája Till Attila volt.

Nem csak a szórakozás a cél

Magyarországon 2013 óta rendezik meg a The Color Run-t, mely a jó élmények mellett a segítségnyújtásról is szól. Hiszen a nevezők minden évben a szervezők által kiválasztott alapítványnak segítenek részvételükkel. Az elmúlt években olyan szervezeteket támogattak, mint például a Tenyérnyi Gyerekek Koraszülött Gyerekekért Alapítvány, a Hallgatag Alapítvány, a Suhanj Alapítvány és a Pető Intézet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában