KENDERES

2019.09.29. 17:30

Új vezetője lett a helyi gondozási központnak

Pályázata alapján a képviselő-testület szeptembertől öt évre Orosné Andrási Editet nevezte ki a Kenderesi Gondozási Központ Család és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetőjévé.

Daróczi Erzsébet

Orosné Andrási Edit intézményvezető

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Születésem óta Kenderesen élek és dolgozom. Mindig és minden területen a tetteimet a közösségért való tenni vágyás motiválta. Férjemmel és két gyermekemmel tevékeny részesei vagyunk ennek a jelentős történelmi múlttal rendelkező városnak – árulja el magáról Orosné Andrási Edit.

– Az általam vezetett intézményben eddig családsegítőként dolgoztam, s évek óta helyettes vezetője is voltam a központnak. A gondozási központnak sokrétű és szerteágazó feladatai vannak, amelynek ellátását egy jól képzett, tenni akaró szakembergárda végzi.

A nappali klub a város időskorú lakosságának nyújt tartalmas hétköznapokat. A közelgő idősek világnapjára meglepetés-kirándulással készülünk. Az önkormányzati központi konyha a klub, a bölcsőde, az óvoda, az iskola és a lakosság élelemmel való ellátását végzi, – mondja az intézményvezető, aki számára nagy öröm a minibölcsőde beindítása, amely a gondozási központ részeként végzi a kicsik nevelését. Az új vezető számára a családjával töltött közös kirándulások és a kertészkedés jelenti a kikapcsolódást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában