Tiszaföldvár

2019.10.31. 06:45

Rapzenével népszerűsíti iskoláját a gimnazista

Hajnóczys indulót írt Gál Albert. A tizennyolc éves martfűi fiatalember az általános iskolai évek végén kezdett el érdeklődni a rapzene iránt.

P. Pusztai Nóra

Gál Albert hajnóczys indulót írt

Forrás: Beküldött fotó

Berti több szöveget is írt már, melyek közül a harmadikat a napokban vették fel a stúdióban.

– Mindig is volt közöm a zenéhez, korábban gitároztam. Az egyik barátom rapet hallgatott és megfertőzött vele. Az egyik magyar népszerű zenekar dalával indultunk egy „Ki Mit Tud?”-on, ahol nagy sikerünk volt. Később Csík Zoltán Bencével fogtunk össze, aki zenei alapokat készít. Az első számunk A Tiszapart címet kapta – mondta a fiatal zenész.

Gál Albert hajnóczys indulót írt
Fotó: Beküldött fotó

– Minden héten írok legalább egy szöveget – mesélte Berti, aki kiemelte, hogy a saját életéből, a hétköznapokból és időnként a barátokkal töltött jó kis hétvégékből meríti ötleteit. – A Hajnóczy gimnázium igazgatója kért meg, hogy írjak egy indulót a sulinak, melyet a jelentkezőknek is lejátszunk majd.

– Jelenleg inkább mégis hobbi a muzsika. Ha gitáron, ha rapként, de a zene mindig ott lesz az életemben – reméli Gál Albert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában