SZOLNOK

2019.11.28. 15:00

Alpolgármestert is választhatnak

A november 13-i alakuló ülést követően már munkaterv szerinti ülését tartja a szolnoki közgyűlés.

Mészáros Géza

A tervek szerint a személyi kérdések körében határozati javaslatot tárgyalnak a képviselők a megyeszékhely alpolgármesterére vonatkozóan. A javasolt napirendek között szerepelnek a Szolnoki Művésztelep műteremlakásaival, valamint a Szolnok Hazavár programmal kapcsolatos döntésekről szóló témák és a helyi gyermekétkeztetés feladatainak ellátásáról szóló intézkedések.

A közgyűlés megvitatja a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt.-vel kötött települési önkormányzati feladatok ellátásáról szóló keretszerződés módosítására vonatkozó előterjesztést, valamint sor kerül a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezményéből megvalósított B. Nagy Pál Sportcsarnok felújításával kapcsolatos intézkedések megtételére is.

Mint ismeretes, a tizennyolc fős testületet tíz, a „Szolnoki többség” néven ismert csoportosulás (Momentum, DK, LMP, Jobbik, MSZP, Mindenki Magyarországa Mozgalom), illetve hét, a Fidesz-KDNP színeiben induló képviselő, valamint Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester alkotja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában