Kisújszállás

2019.11.01. 11:30

Megalakult az új képviselő-testület

A közelmúltban tartotta alakuló ülését az új képviselő-testület a Vigadó Kulturális Központban

Daróczi Erzsébet

A megbízóleveleket Szenczi Ferencné, a helyi választási bizottság elnöke adta át, majd esküt tettek a képviselők és Kecze István polgármester, aki ismertette programját.

Az ülésen megválasztották főállású alpolgármesternek Tatár Zoltánt, társadalmi megbízatású alpolgármesternek dr. Kovács Tibort, megalakult a három bizottság, melynek külsős tagjai is esküt tettek. Csütörtökön megtartotta soros ülését a testület. Kecze István azt vallja, hogy alapjaiban a nyílt, őszinte, jó szándékú, a városért végzendő együtt munkálkodásnak kell a helyi várospolitikában továbbra is meghatározónak lennie.

– Polgármesterként kiváltképpen ezt várom el önmagamtól, képviselőtársaimtól, bizottságaink tagjaitól, a hivatal munkatársaitól, intézményeink, gazdálkodó szervezeteink dolgozóitól, és ezt szeretném kérni a városunkat szerető emberektől is – fogalmazott a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában