Kecskemét / Szolnok

2019.11.08. 19:00

Rangos díjat vett át az igazgató

Első alkalommal adták át a Nemzeti Művelődési Intézet közművelődési díjait, amelyet magas szakmai színvonalú közösségépítő, értékfeltáró tevékenységet végző személyek, szervezetek és közösségek elismerésére idén alapítottak

MTI / Nemzeti Művelődési Intézet

A díjat Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke és Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet Ügyvezetője adta át.

Forrás: Beküldött fotó

A Beke Pál-díjat azoknak a helyi értékek feltárásával, a helyi közösségek megerősítésével foglalkozó szakemberek elismerésére hozták létre, akik kiemelkedően hozzájárulnak a helyi és nemzeti öntudat erősítéséhez, valamint a szakmai utánpótlás fejlesztéséhez. Az elismerést először Molnár Lajos Milánnak, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának ítélték, aki tíz éve kreatív ipari projektek elindításával, támogatásával, közművelődési módszerek alkalmazásával segíti a helyi képző-, előadó- és iparművészet fenntartását, éltetését.

A díjat Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke és Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetője adta át, jobboldalt a díjazott Molnár Lajos Milán.
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában