Jászberény/Galériával

2019.12.09. 14:00

A robotépítés rejtelmeit is bemutatták a Játékos Napon

Izgalmas, élményekkel teli szórakozást biztosított a család minden tagjának vasárnap a jászberényi Játékos Nap, amit immár hatodik alkalommal szerveztek meg a Déryné Rendezvényházban.

Illés Anita

Fotó: Gémesi Balázs

A nagy népszerűségnek örvendő eseményen számos tanító, szórakoztató és ügyességi játék, kreativitást fejlesztő foglalkozás, a bűvészet titokzatos világa, Lego játszóház, és Rubik kocka show várta az érdeklődőket. Látható volt Hegedűs Kristóf, a Terplán Zénó Ferences Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulójának 3D Puzzle Makett kiállítása.

A berényi Logiscool csapatával lehetőség volt különböző animációk elkészítésére és robotprogramozásra is. A rendezvény lehetőséget adott a Poliuniverzum játék segítségével az új, vizuális élményeken alapuló matematika oktatási módszertan megismerésére is.

A Jászberényi Társasjátékos Egyesület képzett játékmesterei a stratégiai, logikai és party játékok rejtelmeibe vezették be a kikapcsolódni vágyókat. A résztvevők azt is megtanulhatták, hogyan lehet működőképes robot építeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában