Jászkunság

2019.12.07. 11:30

Átvették díjaikat a megye tündérszépei

A Tündérszépek verseny ismét bebizonyította, hogy bizony­ sok szép lány és fiatal nő él megyénkben. Az elmúlt hónapokban számos kedves arc és szempár mosolygott vissza ­olvasóinkra hírportálunkról. A verseny jelenlegi állása szerint, a megyei és regionális fordulók és az országos közönségszavazás eredményeként pedig már összeállt az országos döntő mezőnye. 

Szabó Lilla Laura

Bolla Nikoletta (balra), Holló Bettina (középen) és Kulcsár Anna Zsófia tegnap vették át ajándékutalványaikat a szerkesztőségünkben

Fotó: Csabai István

Korábban már hírt adtunk a megyei forduló eredményeiről. A közönségszavazás győztese Holló Bettina lett Jászapátiról. A harmadik helyen a szolnoki Bolla Nikoletta jutott tovább, másodikként pedig a szintén szolnoki Kulcsár Anna Zsófia. A zsűri az első helyet a jászapáti szépségnek, Kis Virágnak ítélte. Tegnap a lányok közül hárman jelentek meg szerkesztőségünkben, hogy átvegyék a megyei forduló ajándékutalványait. Kis Virágot a döntő táborával kapcsolatos elfoglaltságai elszólították, így ő nem volt jelen.

A másodikként továbbjutó Kulcsár Anna Zsófia édesanyjával érkezett, hogy átvegye a harmincezer forint értékű kártyát. Jó tapasztalata volt a fotózással és versenyzéssel kapcsolatban is.

Bolla Nikoletta (balra), Holló Bettina (középen) és Kulcsár Anna Zsófia tegnap vették át ajándékutalványaikat a szerkesztőségünkben
Fotó: Csabai István

– Különösebben nem készültem az alkalomra. Korábban egy iskolatársam már készített rólam fotókat, nem volt idegen a kamera elé állni. Bár akkor kicsit felszabadultabbnak éreztem magam – vallotta meg mosolyogva a fiatal szépség. A felvételek készítése előtt gondosan kiválasztott néhány csinos ruhát és holmit. Édesanyja segítségével összeállották azokat a szetteket, amelyekkel a fotózásra érkezett.

– A verseny óta nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam és nem csak az osztálytársaimtól. A tanárok szintén megdicsérték a képeimet, szorítottak értem a versenyben – mondta Zsófia.

Hasonló élményekkel zárta a Tündérszépek elnevezésű megméretést Bolla Nikoletta is. A fiatal szolnoki szépség már nem először mérette meg magát ezen a versenyen.

– Az előző évben is jelentkeztem, akkor sajnos nem sikerült helyezést elérnem. Nagyon örülök a képzeletbeli bronzéremnek. A fotózást most jobban élveztem, sokkal felszabadultabban tudtam viselkedni. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy kültéri helyszínen szintén készültek fotók. Ebben a közegben remekül éreztem magam! – árulta el Nikoletta, aki egy húszezer forint értékű utalvánnyal lett gazdagabb.

Holló Bettina nagyon büszke a közönség díjra. Ő szintén azok táborát erősíti, akik korábban már szerepeltek a versenyben.

– Ez az első eredményem a Tündérszépekben. Nagyon sokat jelent számomra és sokat javít az önbecsülésemen. A fotózásra idén egy kicsit jobban felkészültem, edzőterembe is jártam. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a környezetemtől, ami csak fokozza az örömömet – mesélte mosolyogva a Jászapátiról érkezett versenyző, aki szintén egy húszezer forint értékű utalvány tulajdonosa lett. Tervei szerint egy álomcsizmát vásárol majd belőle.

Az országos döntőbe jutott

Az országos fordulóban a szakmai zsűri Kulcsár Anna Zsófiát választotta ki a továbbjutásra. Ám a lány magánéleti okok miatt kénytelen volt visszalépni, így a megyei döntő második helyezettje, Kis Virág mehetett az országos döntő táborába.

– Bánom kissé, de persze azért nem lombozott le teljesen a dolog. A versenyt teljes egészében pozitívan éltem meg, ez az egy negatívum van benne, hogy a táborban nem tudok részt venni. Virágnak persze nagyon szurkolok – mondta a fiatal versenyző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában