TISZASÜLY

2019.12.15. 11:30

Igazi családi programmá nőtte ki magát a Mikulás-rendezvény

A napokban a sülyi gyerekekhez is ellátogatott a Mikulás. A Nagyszakállúval a művelődési házban megtartott rendezvényen találkozhatott a lelkes ifjú korosztály.

Kovács Berta

Nem voltak még ennyien ilyen programon a faluban

Forrás: Beküldött fotó

– Idén nagyon jó műsort sikerült összeállítanunk – emelte ki Balaton Mária művelődésszervező, a könyvtár és művelődési ház vezetője. Meghívták énekelni a csataszögi, tizennégy éves Farkas Laurát, az idei Táncdalfesztivál különdíjasát. A budapesti Hahota Gyermekszínház előadását annyira élvezték a gyerekek, hogy többen a színpad széléről követték a jelenetet. A műsorszámok után jött a település saját Mikulása, aki összesen kétszázhuszonöt csomagot osztott szét a gyerekek között.

Nem voltak még ennyien ilyen programon a faluban
Fotó: Beküldött fotó

Balaton Mária azt is elárulta, ennyien még soha nem vettek részt az ünnepségen. Igaz, korábban ezt délelőtti időpontban rendezték meg, iskolás és óvodás csoportok jöttek át a programra. Idén kissé félve döntöttek a tizenhét órai kezdet mellett, de kellemesen csalódtak, mert megtelt a színházterem, ilyenkor a szülők, nagyszülők is ráértek elkísérni a gyerekeket. Igazi családi programot sikerült összehozniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában