Galériával

2019.12.01. 14:00

Kunhegyesen is visszatapsolták Berecz Andrást

Az Isten bolondja címmel tartott előadást Berecz András, ének- és mesemondó Kunhegyesen. November 29-én, kora este telt házas közönség várta a művészt.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Mint Kunhegyes Város Díszpolgára, kiemelt érdeklődés övezte a Kossuth-díjas előadó szórakoztató műsorát. Szentpéteriné Lévai Mária, az Ilosvai Varga István Városi Művelődési Központ igazgatója köszöntötte a megjelenteket

Berecz András humoros történetei, meséi Kunhegyesen is osztatlan sikert arattak, szokásához híven többször is dalra fakadt. Egy percig sem feledkezett meg arról, hogy szoros szálak kötik a nagykunsági kis városhoz, számos történetében idézte a régmúltat. A közönség vele együtt fakadt dalra, mikor felcsendült az „Elkurjantom magamat a kunhegyesi utcán” című népdal.

Előadása végén az egész színházterem állva tapsolta Berecz Andrást, aki ráadással ajándékozta meg a lelkes közönséget. Másnap tartandó névnapja alkalmából külön is köszöntötték a város díszpolgárát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában