Szolnok

2019.12.28. 07:00

Személyre szóló elemzést készít szakértőnk

Jelige: Zoltán (22 éves férfi)

Filó Melinda

Kedves Zoltán!

Azt írja, bal kézzel csak azért tanult meg írni, mert kíváncsi volt, sikerül-e? Gratulálok a kitartásához! Olvashatóak a betűi, talán kicsit darabosabb, nehézkesebb, mint a jobb kezes írása.

Mindkét esetben lapszéltől, lapszélig ír. A megszólítást és befejezést elhagyja. Sok a javítgatás a szövegben, több szó nehezen olvasható. Írását feszes izomzattal hozza létre, ami rövid betűtávolságokat, megnyúlt betűket eredményezett. Rengeteg mondanivaló feszíti, ami nem bőbeszédűségben nyilvánul meg. Többek között a sorok távolsága árulja el, nem kimondottan társasági ember. Csak annyira csapattag, amennyire feltétlenül szükséges. Különcnek és csodabogárnak tarthatja a környezete, de ez csak azért van, mert nehezen nyílik meg, kevéssé barátkozó. Baráti kapcsolatot nehezen épít, inkább megvárja, míg Önhöz közelednek. Titokzatos lénye felkelti az érdeklődést másokban, a lányok körében is.

Jelige: Zoltán (22 éves férfi)
Fotó: Beküldött fotó

Elmélyedő, gondolkodó típus. Ezek a jellemzők, akkor érvényesülnek igazán, ha olyan dologra talál rá, ami különösen érdekli. Ez esetben – talán – tanulnia sem kell, mert minden információ megragad Önben és el is raktározódik. Lexikális tudása kiváló.

Aláírása kiforrott, nagyon eltér a folyamatos írásától. Ön jól ismeri személyiségének gyengébb oldalát, ami képes elveszni a részletekben, az átfogó és logikus gondolkodás terhére. Épp ezért szeretné megmutatni a külvilág felé a magabiztosabb, összeszedettebb oldalát, ami abban – a már említett esetben – mutatkozik meg, mikor kedvére való tevékenységet végez.

Sok példa van arra, hogy a kedvelt hobbiból egy életre szóló szerelem lesz, ami a későbbiekben a megélhetést is biztosítani tudja. Az Ön tudásával és lojalitásával minden adott ahhoz, hogy a hobbija egyben a hivatása is legyen.

Filó Melinda grafológus

Ön is szeretne személyre szóló elemzést a szakértőtől?

Küldje be három–tizenkét éves gyermeke rajzát vagy legalább öt-hat soros saját kézírását – mely tartalmazza az aláírását és életkorát – az Új Néplap Szerkesztősége címére.

Ne felejtsen el jeligét írni!

Elérhetőség: Új Néplap Szerkesztőség, 5000 Szolnok, Ady Endre út 6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában