Jászfényszaru

2020.01.22. 11:30

Kreatív alkotópályázattal hívnák fel a figyelmet értékeinkre

Élettér-kép 2020 címmel gyermekrajz- és fotópályázatot hirdetett a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság.

Illés Anita

Az Élettér-kép pályázatra tavaly is sokan jelentkeztek

Fotó: Illés Anita

A Jászság nevelési, oktatási intézményeibe járó óvodásoknak, általános és középiskolás fiataloknak szóló pályázat témaválasztása szabad, de mindenképpen kapcsolatban kell lennie épített kulturális örökségeinkkel és környezetünkkel, különös tekintettel a Bedekovich-térképeken is látható építményekre. A társaság célja, hogy a fiatalok felfedezzék szűkebb környezetük, lakóhelyük, a Jászság meglévő épített értékeit, és népszerűsítsék azokat. Ugyanakkor szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a múltból ránk maradt emlékek értéket képviselnek, feladatunk azok megőrzése és megóvása.

A rajzpályázatra egy jelentkező egy-három darab, A/4-es vagy A/3-as méretben szabadon választott technikával készített alkotást küldhet be. A fotópályázatra pedig egy alkotó legfeljebb négy darab digitális felvételt készíthet. A rajzokat és a fényképeket február 24-től március 10-ig várja a társaság. A művekből áprilisban kiállítást rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában