Szolnok

2020.01.30. 11:30

Személyre szóló grafológiai elemzést készít szakértőnk

Jelige: Regő (kilenc és fél éves kisfiú)

Filó Melinda

Jelige: Regő (kilenc és fél éves kisfiú)

Forrás: Beküldött fotó

Kedves Anyuka!

Sajnos nem tudni, másolt képről van-e szó, vagy saját kútfőből rajzolta Regő az utcarészletet. Mindezektől függetlenül Regőnek hallatlan türelme van az aprólékos dolgokhoz. Jó megfigyelő. Kitűnő térlátással rendelkezik. Igazi nagyfiú, egészséges lelkületű, kicsit zárkózott. Jól elvan egyedül a saját belső világában. Szereti a felnőttek világát. Különösen jó néven veszi, ha elismerik jó teljesítményéért. A dicsérettel nem érdemes fukarkodni, hisz’ Regőt nem lehet túldicsérni.

Életkorának megfelelő rajztudással rendelkezik, hiszen ebben az életkorban a gyerekek minden igyekezetükkel törekszenek a valósághű ábrázolásra. A rajzok érzelmi töltete és információértéke egyre inkább háttérbe szorul és átértékelődik. Önmaguk megjelenítésére nem fektetnek nagy hangsúlyt, egyre fontosabbá válik a környezet megmutatása és azok egymáshoz való viszonya, ahogy ez Regőnél is látható. A rajzon megjelenő apró díszítő elemek azok, amikből kinyerhető információ.

A sok-sok zárt forma és rács jellemzi Regő világhoz való hozzáállását. Ő maga érdeklődő ugyan, de megtartja magában az információkat. Bizalmatlan, nehezen enged közel magához másokat. Nagy társaságban nem érzi jól magát. Ő maga nem harsány viselkedésű, mint esetleg társai, inkább csendesebb megfigyelő, de csapatjátékos.

Jelige: Regő (kilenc és fél éves kisfiú)
Fotó: Beküldött fotó

Regő a rajzán óvatosan bánik a színekkel, azonban megfigyelhető a szokatlan színhasználat, ami az ő kreativitását mutatja.

Bárhogy is készült a rajz, Regő tehetségéhez nem fér kétség. Érdemes fejleszteni a látásmódját. Tervező mérnökként el tudnám képzelni.

Filó Melinda grafológus

Ön is szeretne személyre szóló elemzést a szakértőtől?

Küldje be három-tizenkét éves gyermeke rajzát vagy legalább öt-hat soros saját kézírását – mely tartalmazza az aláírását és életkorát – az Új Néplap Szerkesztősége címére.

Ne felejtsen el jeligét írni!

Elérhetőség: Új Néplap Szerkesztőség, 5000 Szolnok, Ady Endre út 6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában