Szolnok

2020.03.21. 14:00

Továbbra is záporoznak a szabálytalan parkolásokról készült fotók

Sajnos újabb parkolási bakikkal jelentkezünk, ami egyet jelent azzal, hogy Szolnokon még mindig nem tudják sokan, hogyan is kell szabályosan parkolni.

Szoljon.hu

Forrás: Beküldött fotó

Talán egyszer elfogynak az ilyen jellegű felvételek, leginkább ezzel a céllal buzdítjuk olvasóinkat arra, hogy küldjék be fotóikat. Hiába okoz óriási felháborodást egy-egy szabálytalanul parkoló gépkocsi, mégis sok ilyen járművet láthatunk nap mint nap az utcán sétálva.

Összeállításunk első fotója a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal parkolójában készült, ahol általában kevés a szabad hely, bár sokaknak mást jelenthet ez a fogalom:

Fotó: Beküldött fotó

Második fotónk a Széchenyi Piac parkolójában készült, sok mindent nem lehet hozzáfűzni:

Fotó: Beküldött fotó

Összeállításunk harmadik fotója ugyancsak a Széchenyi városrész egyik parkolójában készült. Nehogy bárki is el tudjon haladni mellette…

Fotó: Beküldött fotó

Következő fotónk a Felső Szandai réten, az egyik bevásárlóközpont parkolójában készült. Szokásos történet: drága autó, tulajdonosa pedig nagyképűen azt feltételezi, neki két hely is jár.

Fotó: Beküldött fotó

Maradjunk a Felső Szandai réten, következő fotónk ugyancsak ott készült. Mi hiányzott összeállításunkból eddig? Egy gyalogosoknak kijelölt útszakaszon parkoló autó!

Fotó: Beküldött fotó

A legjobb fotónkat összeállításunk végére tartogattuk. Van itt minden, megállni tilos és mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyre figyelmeztető tábla, illetve útburkolati jelzés is, sajnos mindhiába:

Fotó: Beküldött fotó

Ha Ön is lát hasonló parkolási „csodákat”, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában