adomány

2020.04.13. 19:00

Kórházaknak gyűjtött a szolnoki klub

Folyamatosak a városban az egészségügyi dolgozókat támogató felajánlások, akciók.

Hartai Gergely

– A Szolnok Rotary Klub is csatlakozott az áldozatos munkát végző egészségügyi intézmények támogatásához – tájékoztatta hírportálunkat az egyesület elnöke. Boda György közölte, az elmúlt héten a klub tagjai közötti adománygyűjtés és a hétfői online ülésükön hozott döntés alapján, az elmúlt napokban összesen hatszázhúszezer forint pénzadományt juttattak el a kedvezményezettekhez. Ebből az összegből százezer forint támogatást utaltak a fővárosi Szent László Kórház megsegítésére.

Boda György arról is beszámolt, hogy a szolnoki Hetényi Géza kórház „Gyermekeink Egészségéért Alapítványa” részére kétszázhatvanezer forintot, illetve ugyancsak a Hetényi „Altatástól ébredésig biztonságban” alapítványa részére, szintén kétszázhatvanezer forintos hozzájárulást küldtek.

– Klubunk ezzel szeretné megköszönni minden egészségügyi dolgozó áldozatos, saját egészségét sem kímélő munkáját – összegzett a klubvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában