Megyénk időseit és rászorulóit is támogatja az alapítvány

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány március 25-én nagyszabású adománygyűjtésbe kezdett, melynek keretében az ország állami fenntartású idősek otthonainak a járvány által leginkább sújtotta lakóit illetve az ott dolgozókat kívánta megsegíteni – olvasható beszámolójukban.

Forrás: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

A célcsoport számára vitamindús gyümölcsökkel (alma, narancs és citrom) való ellátását tűzte ki célul a szervezet dr. Csizmadia László kezdeményezésére, ezzel is segítve a járvány átvészelését és lehetséges elkerülését.

Az adománygyűjtésen a nagylelkű társadalmi felajánlásoknak és a szellemi honvédők közösségének köszönhetően huszonötmillió forint adomány gyűlt össze, mely az ország tizennyolc megyéjében összesen tizenegyezer-háromszáztizenhét személyt érint.

Fotó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

Az adományoknak köszönhetően 62,3 tonna gyümölcs kerül az érintett intézményekhez, megyénkbe ebből 426 kilogramm alma, 1,023 kilogramm narancs és 314 kilogramm citrom érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában