Hatvan család kap élelmiszercsomagot Rákócziújfaluban

Egyre többen fordulnak segítségért az SZKTT Gyermekjóléti és Szociális Szolgáltatóközpont Rákócziújfalui Család- és Gyermekjóléti Szolgálatához.

P. Pusztai Nóra

Júniusban újabb adományosztást szerveznének

Forrás: Beküldött fotó

A járványhelyzetre való tekintettel az önkormányzat pénzbeli adománygyűjtést szervezett. A különböző összegű felajánlásokból – melyek a helyi civil szervezetektől, vállalkozóktól, magánszemélyektől és Varga József polgármestertől érkeztek – hatvan család számára állítottak össze tartós élelmiszercsomagot. Ezeket múlt szerdán, a művelődési ház és közösségi könyvtárban vehették át az érintettek. A Vöröskereszttel összefogásban az elmúlt héten további harminc csomagot osztottak ki.

– Elsősorban a hátrányos helyzetűeknek, a rendszeres gyermekvédelmi, valamint lakásfenntartási támogatásban részesülőknek jutott a csomagból – tájékoztatta lapunkat Sólyom Vilmosné, a települési Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke.

– Nagy örömmel fogadták az adományokat a családok. A gyűjtés tovább folytatódik, júniusban szeretnénk egy hasonló adományozást szervezni – avatta be hírportálunkat.

Júniusban újabb adományosztást szerveznének
Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában