parkolási bakik

2020.05.31. 19:00

Nem fogynak a bosszantó helyzetek Szolnokon

Bár néhányan nem értik, miért mutatjuk meg a néha nem csak bosszantó, de sokszor szabálytalan parkolásokat. Mi viszont továbbra is bízunk abban, ha minél többször mutatjuk meg a rossz példát, akkor egyszer csak elfogynak.

Szoljon.hu

Forrás: Beküldött fotók

Ezen a hétvégén egy kisebb válogatást hoztunk olvasóinknak, a fotók mind a megyeszékhelyen készültek.

Az alábbi képhez ezt az üzenetet küldte olvasónk:

„A gépkocsi vezetője kellemes fiatal hölgy, számára a szinte üres parkolóban az ideális hely a gyalogos forgalom, illetve a mozgáskorlátozottak számára kijelölt helyek megosztott használata!”

Fotó: Beküldött fotó

 

Egy másik olvasónk egy vendég autósra panaszkodott. Mint írta, olykor megjelenik a Glykais utcában, és parkolási megoldásaival igencsak bosszantja az ott élőket, parkolókat.

Fotó: Beküldött fotó

Mai összeállításunk utolsó gyöngyszeme egy hipermarket parkolójában készült.

„Nagyon sok szabad hely volt, ennek ellenére az audis „természetesen” két helyet foglat el. A kocsiból egy kifestett, szűk bőrnadrágos dekoratív hölgy szállt ki magassarkú cipőben és elégedetten besétált az áruházba.”

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit. Ha látnak érdekes megoldásokat, bosszantó helyzeteket, küldjék el a [email protected] címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában