elővigyázatosság

2020.05.28. 19:00

Szigorú feltételekkel nyitná meg kapuit az abonyi strand

Helyszíni bejáráson vettek részt a képviselő-testület és a szakbizottságok tagjai (Pető Zsolt polgármester, Gáspár Anita jegyző, Pál Ildikó létesítményvezető, valamint Gáspár Csaba, az ABOKOM Nonprofit Kft. ügyvezetője) a strand területén, hétfőn – számolt be róla hivatalos oldalán a polgármesteri hivatal.

Hartai Gergely

Forrás: Abony Sajtó

Közölték, hogy a fürdőhelyen több fontos felújítás valósult már meg. Ugyanakkor még folyik az ülőmedence javítása, ami az elmúlt évek során jelentős mértékben károsodott. A nagymedence feltöltése folyamatban van, a gyermekmedencét már feltöltötték vízzel.

Fotó: Abony Sajtó

Közeledik a nyitás időpontja, ám mind a városvezetés, mind a strand üzemeltetője figyelembe veszi az ÁNTSZ ajánlásait, ezért a fokozatosság elvét tartják szem előtt. Nyitáskor a legszigorúbb, kötelezően előírt óvintézkedéseket betartják, valamint a látogatók számának egyidejű maximalizálása, és idősávok meghatározása is várható. A hivatal abban bízik, hogy a megújult, szépen rendbe hozott strand nagy örömöt okoz majd a vendégeknek ezen a nyáron is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában