Nem marad rendezvények nélkül a Tisza-tó

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Tiszafüredi Halasnapok több mint négy évtizedre visszatekintő történetében most először fordul elő, hogy a három napos eseménysorozat elmarad. Nem maradnak ugyanakkor rendezvények nélkül a Tisza-tónál élők.

Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere elmondta, hogy a város törekvése az, hogy a természeti látnivalók és folyamatosan fejlődő szolgáltatások gazdag tárháza mellett – a turisztikai szezon hátralévő részében – érdekes programokat is kínáljanak a turistáknak, ezért a Tisza-tó augusztusban már nem marad rendezvények nélkül – olvasható a sajtóközleményben.

Pihentető zenét és vidám mozgásélményt kínál például a Tisza-tó partján augusztus első hétvégéjén a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Több tízezer érdeklődőt várnak a III. TÓMÈK Tisza-tavi Fesztiválra, amelynek augusztus 17. – 20. között ad otthont a település. A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal által meghirdetett négy napos eseményen az idelátogatók a kézműves- és élelmiszeripari termékek gazdag kirakodó vásárával, kulturális programokkal és a könnyűzenei élet kiválóságaival találkozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában