Jászkunság

2020.07.20. 07:10

Két baleset is bekerült az elmúlt hét legolvasottabb hírei közé

Halálos baleset történt Törökszentmiklósnál, autós és motoros ütközött Szolnoknál, átadták a Millérig vezető kerékpárutat – ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

Két gépjármű ütközött össze kedden délután a 46-os főút 11-es kilométerszelvényénél, Törökszentmiklós térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint, eddig tisztázatlan körülmények között, egy Mezőtúr irányából Törökszentmiklós felé közlekedő kisteherautó áttért a szemközti forgalmi sávba, és ott frontálisan összeütközött egy Mezőtúr irányába tartó kistehergépkocsival. A baleset következtében két fő életét vesztette.

Fotó: Mészáros János

Szerda este nyolc óra körül motorkonvoj érkezett Szolnokon a Vízpart körúti motorbaleset helyszínére. A motorosok, mint elmondták, szeretnék felhívni az arra közlekedő autósok figyelmét, hogy lassítsanak és legyenek körültekintőek a forgalom „két kerekű” tagjaival szemben.

Fotó: Rimóczi Ágnes

Szerdán délután egy autó és egy motoros ütközött Szolnokon, a Vízpart körúton az aluljárónál. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, aki a motor vezetőjét szállította el.

A változatos tavaszi időszak után, kicsit késve július 15. és 20. között érik be a magyar dinnye, de még szeptemberben is elérhető lesz a fogyasztók számára. Az eseményen Sándor László ágazati szakértő előadásában többek között elmondta, hogy arányaiban egyre több minőségi magvas és magnélküli dinnyét termelünk, mely elősegíti a belföldi és export piaci fejlődést is.

Fotó: Gémesi Balázs

Csengőszóval vették birtokba a szolnoki AURIGA Életmód Rekreáció és Tömegsport Egyesület biciklisei a Millérig vezető bicikliutat csütörtökön az ünnepélyes átadó után. A mintegy 740 millió forint európai uniós támogatásból megvalósult három kilométer hosszú szakasz végén, a Milléri-tó melletti betonos területen pihenőhely várja a túrázókat.

Fotó: Csabai István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában