Elismerés

2020.09.25. 11:30

Díjazták Abony modern arculatát

Három kategóriában pályázott idén a Városmarketing Gyémánt Díjra a település.

Hartai Gergely

A polgármesteri hivatal hírportálunkat úgy tájékoztatta, hogy Abony mobiletelefonos applikációja, az Abonyi Napló újság, valamint az önkormányzat facebookos kommunikációja egyaránt elismerésben részesült.

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének szakmai támogatásával létrehozott Magyar Városmarketing Díj célja, hogy a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére és eredményességére hívja fel a figyelmet.

A Városmarketing Gyémánt Díj átadóünnepségét Budapesten tartották. A hivatal tájékoztatásából azt is megtudtuk, hogy Abony először részesült a rangos kitüntetésben. A Marketing és Turizmus Intézet és a Magyar Marketing Szövetség azon településeknek adományoz kitüntető címet, melyek kommunikációs tevékenységükkel megérdemlik azt.

Az átadón Pető Zsolt polgármester, Lőrinczy Veronika sajtóreferens, valamint Járdány Vanda önkormányzati képviselő képviselte a várost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában