Szolnok

2020.09.15. 14:00

Elmulasztott elsőbbségadás után borult oldalára egy autó

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei hétfőn két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: police.hu

Egy szászbereki lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. szeptember 14-én 11 óra 10 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság. A sofőr haladása során egy útkereszteződésénél nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. Az ütközés következtében a védett úton közlekedő személygépkocsi a bal oldalára fordult és nekicsapódott egy villanyoszlopnak. A járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Ugyancsak elsőbbségi szabályt szegett az a helyi gépjárművezető, aki Karcag belterületén közlekedett személygépkocsival 2020. szeptember 14-én 16 óra 20 perc körül. A sofőr egy kereszteződéshez érve – a kihelyezett jelzőtábla ellenére – nem biztosított elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő helyi lakosnak és összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Egy örményesi lakos közlekedett személygépkocsival Kuncsorba felől Örményes irányába 2020. szeptember 14-én 14 óra 50 perckor, amikor a sofőr elveszítette uralmát a jármű irányítása felett, lehaladt a bal oldali vízelvezető árokba, majd egy fának csapódott. A baleset során a gépjárművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek megelőzéséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve és toleranciát tanúsítva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában