„Virágos Kisújszállásért”

2020.10.18. 13:00

Idén is versenyeztek a legszebb kertek

Tizedik alkalommal hirdette meg az önkormányzat a „Virágos Kisújszállásért”, nyolcadik alkalommal pedig egy országos programhoz kapcsolódva „A legszebb konyhakertek” kertszépítő versenyt. Bár a koronavírus-járvány miatt kevesebb volt a jelentkező, de így is mutatós kerteket tekintett meg a zsűri.

Daróczi Erzsébet

Az „Álomszép kertek” kategória első helyezettje Bártfay Gizella lett, ezüstérmet Berkes Béláné kapott. A „Százszorszép kertek” kategória győzteseként Gulyásné Kis-Tóth Margit Katalint köszöntötték, a második helyet Tótik Anna Mária szerezte meg, különdíjat dr. Rab Zsuzsanna kapott. A „Meseszép kertek” kategória győztese Kaszáné Horváth Rozália, másodikja pedig Bodnár Sándor Ferencné lett, különdíjat Kovács Jánosné vehetett át.

„A legszebb konyhakertek” versenyen első helyezést Bodnár Sándor Ferencné, másodikat Szilágyi Lajos ért el, különdíjasok Kelemen Ilona és Szatmári Endre lettek. A rendhagyó Kivilágos Kivirradtig Fesztiválon rendezett díjátadón Demeter Jánosné zsűrielnök köszöntője után Kecze István polgármester és dr. Ducza Lajos zsűritag adták át az elismeréseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában