Védőeszközöket kaptak a szolnoki óvodák

A Szolnoki Szakképzési Centrum nagylelkű adományt biztosított a Szolnok Városi Óvodák nevelőközössége számára az elmúlt napokban.

Munkatársunktól

A pajzsokat Hajnal-Papp Zoltán műhelyvezető és munkatársai hozták el személyesen és adták át a Szolnok Városi Óvodák székhelyintézményében. A különleges védőeszközök 200 mikronos plexi anyagból készültek nyolc, 3D-s nyomtató segítségével. Egy gép nyolc óra alatt hat pajzsot tud elkészíteni.

A járvánnyal kapcsolatos 180 védőmaszkpajzs a nevelőtestület számára olyan fontos mentális pillanatban érkezett, amikor először szembesültek azzal, hogy egy feladatellátási helyükön a koronavírus járvány szinte valamennyi felnőtt kollégát elért. Így ez a segítség nem csak anyagiakban mérhető, hanem a támogatás értékét az emberi értékrend is adja.

A Szolnok Városi Óvodák és a Szolnoki Szakképzési Centrum közötti szakmai partneri együttműködés több mint tíz évre tekinthet vissza és az együttműködés keretében az iskola már eddig is sok segítséget nyújtott az óvodáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában