Tiszajenő

2020.11.25. 14:00

Kijavították a balesetveszélyes úthibát a vasúti átjárónál

A Tiszajenő-Vezseny vasúti átjárónál útjavítást végzett az elmúlt héten a Magyar Közút Nonprofit Zrt., számolt be róla Virág József, a település polgármestere.

Kovács Berta

A napokban örömmel látták az érintettek, hogy dolgoznak az úthibán

Forrás: Beküldött fotó

Elmondta, már régóta várták, hogy megtörténjenek a munkák, mivel azon a szakaszon már nagyon rossz állapotú volt az út.

– Veszélyes volt itt közlekedni, az út egészen megsüllyedt – mondta a polgármester. – Leért a gépjárművek alváza is, nemegyszer láttuk, hogy még szikráznak is.

Széles Károlyné nem jenői lakos ugyan, de rendszeresen autózik arrafelé.

– Alacsony kis autóval járok, és mindig aggódtam, hogy előbb-utóbb megsérül a kocsi – vallotta meg. – A napokban viszont örömmel láttam, hogy dolgoznak az úton. Persze másfelé is lenne még mit kijavítani! – hangsúlyozta az asszony.

A napokban örömmel látták az érintettek, hogy dolgoznak az úthibán
Fotó: Beküldött fotó

Egy helybéli férfi is örömét fejezte ki, hogy végre kijavították a hibát. Mint mondta, kerékpárral sem volt biztonságos az a rész, ő egyszer úgy csúszott meg biciklijével, hogy esős időben valaki felhordta az útra a sarat, és pont az egyenetlenségnél futott rá az első kerékkel egy ilyen félig szétmállott göröngyre. Kitérni meg nem nagyon tudott, mert mellette és szemben is pont jöttek járművek.

A javításokkal egyébként azóta teljesen elkészültek a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában