Galériával

2020.11.24. 20:00

Újabb óvodát gazdagított a Szolnok-Tisza Rotary Club

A Szolnok-Tisza Rotary Club a megyeszékhely szandaszőlősi városrészén működő másik óvodáját, az Eszterlánc tagintézményt és gyermekeit is fejlesztő játékeszközökkel gazdagította.

Mészáros Géza

Fotó: Mészáros János

Egy éve a Munkácsy úti tagintézmény részesült értékes adományban. A két óvodát nem a mesés szóló szőlővel, nem is csengő barackkal, hanem a Sz-T RC immáron hagyományos Mosolygó Alma elnevezésű jótékonysági projektje által ajándékozta meg. A klubtagok a gyümölcsök felkínálásából befolyt összeget fordították eszközvásárlásra.

Hétfő késő délután, szervezetük képviseletében, Tárnai Csaba, a klub elnöke és Molnár Júlia alelnök, projektfelelős adta át az adományokat a legkisebbeknek, illetve az intézmény óvodapedagógusai számára az ovi udvarán. A fejlesztőjátékokat Ferenczné Teleky Éva, a Szolnok Városi Óvodák igazgatója, Kovács Annamária, az Eszterlánc óvoda vezetője, míg a szülők nevében Szanyi István, a városrész önkormányzati képviselője, a célközösség részéről pedig a kisovisok kedves műsorukkal, illetve az általuk készített meglepetés-ajándékokkal köszönték meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában