Nyeremény

2020.12.28. 11:30

Aranyrudat kapott a próbaolvasásért egy szolnoki hölgy

Elsősorban a karcagi, kisújszállási eseményekről olvasott szívesen az a szolnoki hölgy, akinek az Új Néplap kéthetes próbaolvasási akciója az informálódás lehetőségén túl szerencsét is hozott. Amikor ügyfélszolgálatunkon kérte az Új Néplapot, valószínűleg nem gondolt arra, hogy ez a döntése szó szerint aranyat ér majd.

Rimóczi Ágnes

Ollé Anett, az Új Néplap hirdetési ügyintézője (szemben) adta át a különleges nyereményt

Fotó: Nagy Balázs

Az akció keretében cégcsoportunk napilapjaira jelentkezhettek a próbaolvasók, de egyúttal arra a játékra is, melyben a résztvevők között egy aranyrudat sorsoltunk ki. Az ajándékot egy szolnoki hölgy nyerte.

– Elsírtam magam! Csak folytak a könnyeim, annyira elérzékenyültem, hiszen én még soha semmit nem nyertem az életemben – mondta el a hölgy.

Ollé Anett, az Új Néplap hirdetési ügyintézője (szemben) adta át a különleges nyereményt
Fotó: Nagy Balázs

– Nagyon örülök, hiszen nyugdíjas vagyok, be kell osztani minden fillért. Igaz, ennek az ajándéknak az értékét se magamra költöm majd, hanem a családomnak, elsősorban az unokámnak szeretnék ezzel segíteni – tette hozzá.

A hölgy korábban, még a férjével Kisújszálláson élt, akkor előfizetők voltak, naponta olvasták az Új Néplapot. Aztán meghalt a férje, a közelmúltban pedig Szolnokra költözött, hogy közelebb legyen a családjához.

– Itt Szolnokon már nem fizettem elő, de a szomszédasszonyom révén olvasom a lapot. Amikor karcagi és kisújszállási hírek jelentek meg az újságban, áthozta nekem és én is elolvastam. Ezért is gondoltam, hogy jelentkezem erre az akcióra, kíváncsi voltam a cikkekre az újságban. Ami még örömet okozott nekem, hogy voltak napok, amikor rejtvényújságot mellékeltek a laphoz. Ugyanis nagyon szeretek rejtvényt fejteni, kikapcsol és megtornáztatja az agyamat. Emellett olvasni is szeretek, nemcsak újságot, hanem könyveket is – mondta el a hölgy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában