Eskütétel

2020.12.28. 14:00

Oravecz Tivadar az oktatás területén segíthet Törökszentmiklósnak

Új önkormányzati képviselő kezdhette meg a munkáját Törökszentmiklóson a korábbi fideszes képviselő, Fehér Petra lemondása miatt.

Molnár-Révész Erika

Oravecz Tivadar a mandátumának átvételekor

Fotó: Annus Tímea

A helyi választási bizottság december 8-án döntött a megüresedett képviselői hely betöltéséről. A Fidesz–KDNP jelölőszervezet a kompenzációs lista ötödik helyén szereplő Oravecz Tivadart jelölte a mandátumra. A választási bizottság határozata alapján városházán került sor a mandátum átadására, valamint az új képviselő ünnepélyes eskütételére.

Oravecz Tivadar a mandátumának átvételekor
Fotó: Annus Tímea

– Nagyon megtisztelő ez a feladat. Listás képviselőként ugyan nem rendelkezem konkrét körzettel, de az egész várost, és annak megoldandó feladatait is a magaménak érzem. Természetesen munkám során mindig Törökszentmiklós fejlődésének érdekében cselekszem majd. Kiemelten fontos számomra a keresztény értékrend, azon belül pedig a katolikus vallás védelme, képviselete.

Az eredeti szakmám pedagógus, a Pánthy Endre Katolikus Általános Iskola tagintézmény-vezetője vagyok. Eddig az Oktatási Bizottság külsős tagjaként is dolgoztam, így ezen a területen biztosan segíthetem majd a város fejlődését, életét – felelte megkeresésünkre Oravecz Tivadar.

Az önkormányzati képviselő azt is elmondta: mindig is érdekelte a politikai élet, de valójában a tavalyi európai uniós választáskor csatlakozott a Fidesz–KDNP pártszövetséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában