ZAGYVARÉKAS

2020.12.02. 16:30

Születésnapot ünnepeltek saját indulóval az óvodában

Az Égszínkék óvoda immár tizenkilenc éve működik, és hagyomány, hogy minden év novemberében megünneplik az intézmény születésnapját.

Kovács Berta

Kékbe öltözve, csoportonként külön ünnepeltek a gyerekek és az óvónők

Forrás: Beküldött fotó

Az ünnep idén sem maradt el, de a járványveszély miatt ezúttal szűk körben, a szülők és egyéb vendégek mellőzésével zajlott a rendezvény. Sőt, az egyes csoportok is külön-külön, saját termeikben ünnepeltek. Mindez azonban semmit nem vont le az esemény hangulatából.

A termeket az intézmény elnevezéséhez illő kék színű lufikkal és szalagokkal díszítették fel, a gyerekek és az óvónők is kék öltözetben érkeztek aznap az intézménybe. A gyerekek elénekelték az óvoda saját indulóját, amely – mint Baloghné Lakatos Márta intézményvezető hangsúlyozta – az összetartozást, a közösségi érzést hivatott a kicsikben erősíteni.

Kékbe öltözve, csoportonként külön ünnepeltek a gyerekek és az óvónők
Fotó: Beküldött fotó

Nincs születésnap torta nélkül. A Zagyvarékasi Gyermekvár Alapítvány gondoskodott az édességről. Volt zene és tánc, és persze játékok, móka és kacagás. A nap végén pedig mindenki szülinapi zászlócskával és kék lufival indulhatott haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában