Engitech Prime Kft.

2021.01.06. 19:00

Aláírták az abonyi ingatlanok vásárlásáról szóló első szerződést

A helyi üzleti parkban néhány hónapja lehet telket vásárolni, korábban csak bérlésre volt lehetőség. Az ipari övezet egyes telkeire vonatkozó licitfelhívások folyamatosan jelennek meg, és érhetőek el a város hivatalos honlapján – áll a városháza tájékoztatójában. Az önkormányzat közösségi oldalán jelentette be, hogy több komoly tárgyalás is folyik a parkban lévő telkek megvásárlása, bérlése ügyében.

Hartai Gergely

December végén pedig meg is történt az első szerződés aláírása, mely arra irányul, hogy az Engitech Prime Kft. ingatlant vásárol a területen.

Mint olvasható, a budapesti székhelyű cég november végén adott érvényes ajánlatot az egyik itteni területre, és egy 1510 négyzetméter alapterületű ingatlant vásárolnak meg. A magas- és mélyépítéssel foglalkozó vállalat építőipari tevékenységéhez előkészítő munkálatokat végez majd Abonyban, és ehhez egy csarnokberuházást is tervez. Megtudhattuk, hogy az ingatlanvásárlásnál fontos szempont volt Abony jó megközelíthetősége Budapest felől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában