Jászkunság

2021.01.29. 11:30

Megvannak a Mozaikkereső játék nyertesei!

Nagy érdeklődés kísérte a Mozaikkereső játékot.

Szoljon.hu

Több mint háromezer szelvény közül sorsoltunk

Forrás: Penovác Károly

Fotó: Veszprém Megyei Napló

A közel negyvenmillió forint összdíjazású nyereményjátékot kiadónk hűséges előfizetői számára indítottuk el, melyen összesen tizenkilenc darab egymillió forint értékű bevásárlókártyát, tizenkilenc darab LED-televíziót, tizenkilenc laptopot, tizenkilenc álló porszívót és tizenkilenc tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a tizenkilenc megyei napilap elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket ma sorsolunk ki.

Több mint háromezer szelvény közül sorsoltunk
Fotó: Veszprém Megyei Napló / Penovác Károly

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. december és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk tizenkilenc megyei napilaponkénti sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le.

Közel százezer levél, egészen pontosan összesen kilencvenhétezer-ötszáznegyvenkilenc játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. Az Új Néplaphoz beérkezett összesen háromezer-százötvenegy játékszelvényből öt nyertest sorsoltunk ki.

A sorsolás közjegyző jelenlétében, a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott, és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből az alábbi előfizetőink nyertek. Az egymillió forint értékű Edenred-kártyát Matók Pálné (Jászboldogháza), a LEDtelevíziót Kelemen István (Kőtelek), a laptopot Kollár Mihály (Rákóczifalva), az álló porszívót Bakonyi István (Szolnok), a tabletet pedig Szabó István (Szolnok) nyerte.

Gratulálunk a nyerteseknek, telefonon is értesítjük őket a hírről! Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken gazdára talál kettő Toyota Yaris Hybrid személyautó is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában