beruházás

2021.02.01. 11:30

Felújították a szolnoki gyermekház parkettáját

Bár a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések egyelőre nem teszik lehetővé a rendezvények szervezését, a személyes találkozást, a Napsugár gyermekházban ebben az időszakban sem tétlenkednek.

Rimóczi Ágnes

Gazsó Györgyi a gyermekház megszépült nagy termében készül az online foglalkozásokra

Fotó: Mészáros János

– A Baross úti régi, polgári ház jellegű épület az elmúlt évek során elég rossz állapotba került, külső és belső felújítások váltak szükségessé. Pályázunk és forrásokat keresünk a nagyobb munkálatokhoz, a belső kisebb javítások folyamatosan zajlanak – mondta el Csehné Kovács Sarolta. Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ telephelyeként működő intézmény csoportvezetője elmondta, hogy a közelmúltban lehetőség nyílt egy nagyobb munkára is.

– Tavaly nagy megtiszteltetés ért minket, elnyertük a területi Prima díjat. A vele járó pénzjutalom felhasználásáról gyors és egyöntetű döntés született, a kollégák a nagy terem parkettájának „megmentésére” tették le a voksukat. Úgy gondoljuk, hogy igen meghatározó az a hely, ahol a munkánkat végezzük, és hogy inspiráló helyszínen tevékenykedjenek a hozzánk érkezők – emelte ki a csoportvezető.

Gazsó Györgyi a gyermekház megszépült nagy termében készül az online foglalkozásokra
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában