Fejlesztések

2021.02.05. 19:00

Új zuhanyzóval is várja majd a vendégeket a szolnoki szabadstrand

Idén nyáron több újítással várja a vendégeket a szolnoki szabadstrand.

S.G.A.

Forrás: Szolnoki Városüzemeltetési Kft. Facebook oldala

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">számolt be a szolnoki szabadstrandot érintő legfontosabb újításokról. A társaság legfőbb célja, hogy a strand folyamatos fejlesztésével hozzájárulhasson a lakosság és a turisták kikapcsolódásához.

Tavaly a mentett részen egy modern játszótér épült, új strandröplabdapálya létesült, és megújult a sportpálya is. Idén a jelenleg működő három öltöző további egy dupla kabinos kialakítású öltözővel bővül, továbbá a látogatók komfortosabb kiszolgálása érdekében építenek egy kültéri zuhanyzót is – tudtuk meg a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-től.

A strand területét egy gát szeli ketté, így a mentett és a mentetlen oldalon különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe a látogatók. A gát és a büfé között egy összekötő rámpa kialakítását tervezik. A part és a stég jobb megközelíthetőségét egy lépcsősorral segítenék, ezen felül új stéget és hozzá tartozó lejárót is építenének.

A társaság a kényelem növelésének érdekében húsz új napernyővel várja a vendégeket,

ezen felül a zöldterület megfelelő növénygondozási feladatainak ellátásával biztosíthatóvá válik a strand átláthatósága és tisztán tartása, valamint az arculat kialakítása – közölte a társaság.

Az NHSZ Szolnok kommunikációs munkatársa hírportálunk megkeresésére elmondta, a munkálatokat az időjárás függvényében tudják megkezdeni. Júniusra mindent szeretnének befejezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában