Galériával

2021.03.02. 13:30

Ajándékot kapott a megújult szolnoki bölcsőde

A hétfőn újranyitott intézmény egy kávégéppel gazdagodott.

Hartai Gergely

Újra vidám gyermekzsivaj tölti be az Aranyi Sándor úti, immár a Borsószem nevet viselő bölcsődét. Az energetikai és infrastrukturális fejlesztésen átesett intézményt még a beköltözés előtti utolsó napokban is csinosítgatták a gondozók és munkatársaik – számolt be a napokban közösségi oldalán a város önkormányzata.

Az intézmény keddi sajtótájékoztatóján Tasnádi Zoltán önkormányzati képviselő arról beszélt, a bölcsőde mintegy 233 millió forintból újult meg. Mint mondta, a létesítményre igencsak ráfért már egy átfogó rekonstrukció, amely végül meg is valósulhatott az elmúlt időszakban.

– Emellett azt is fontos tartom, hogy az itt dolgozók szakmai felkészültsége is a helyén legyen. Véleményem szerint az intézmény munkatársai megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, csak jót mondhatok az itteni kollektíváról – fogalmazott. A képviselő ezután ajándékkal köszönte meg a bölcsődei dolgozók munkáját, Rehó János képviselőtársával egy kávégépet adományozott a munkatársaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában