Gulyással köszönték meg a Kátai kórház dolgozóinak helytállását

Kisújszállási, vendéglátást tanuló diákok igazgatóhelyettesük vezetésével főztek meg 120 liter babgulyást.

Daróczi Erzsébet

--

Fotó: Daróczi Erzsébet

A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott kisújszállási Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola diákjai és tanárai is szerették volna megköszönni a karcagi Kátai Gábor Kórház dolgozóinak azt az áldozatos és felelősségteljes munkát, amelyet már több mint egy éve tanúsítanak a vírushelyzetben.

Mint Toldi Attila igazgató elmondta, úgy gondolták, hogy köszönetüket az iskola képzési profiljához is jól illeszkedő gesztussal fejezik ki, így pénteken a vendéglátásban tanulók a tankonyhában Tóth László igazgatóhelyettes, világbajnok aranyérmes cukrász vezetésével 120 liter babgulyást főztek meg, s azt vitték el adagonként kiporciózva, friss kenyérrel a kórház dolgozóinak.

Tóth László (elöl) és Toldi Attila
Fotó: Daróczi Erzsébet

Tóth László hat tanítványa boldogan csatlakozott a jótékony akcióhoz és főzték meg a kondérba került 20-20 kg húst, zöldséget, répát, zellert, karalábét és csipetkét. A kész leves kiadagolásában az iskola dolgozói is segítettek. Az adományt a kórház udvarán Horváthné Vass Erzsébet, Szabóné Tarnai Lilla ápolási igazgatóhelyettesek vették át és köszönték meg azt a dolgozók nevében.

Szabóné Tarnai Lilla (elöl) és Horváthné Vass Erzsébet
Fotó: Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában