Adomány

2021.04.16. 17:49

Két darab QLED 8K televíziót kapott a szolnoki Hetényi Géza Kórház

A két készüléket prevenciós és prezentációs információk bemutatására használják majd.

Munkatársunktól

Két nagyértékű televíziót adományozott a Samsung a Hetényi Géza Kórháznak.

Fotó: Mészáros János

Két nagy méretű QLED televíziót kapott adományként pénteken a Hetényi Géza Kórház.

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke kezdeményezésére az elmúlt hónapok során számos cég, vállalkozás segítette különböző adományokkal a megye egészségügyi intézményeit. Most a megye egyik legjelentősebb cége, a Jászfényszarun működő Samsung Electronics Magyar Zrt. is csatlakozott a felhíváshoz.

A vállalat két darab nagy értékű, 65 colos, QLED 8K televíziót juttatott el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetbe.

Amint az átadón Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke kiemelte, a jelenlegi időszakban minden korábbinál nagyobb szükségük van a támogatásra a járvánnyal küzdő egészségügyi intézményeknek. Mint mondta, az összefogás is mutatja, milyen tisztelettel adózik megyénk az egészségügyben dolgozók munkája előtt.

Fotó: Mészáros János

Piroska Miklós, a kórház főigazgatója köszönetet mondott a nagylelkű adományért és hozzátette: a két készüléket prevenciós és prezentációs információk bemutatására használják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában